Dziś: 5 Maj 2024    |    Imieniny: Irena, Waldemar, Iryda

error

[sigplus] Critical error: Image gallery folder galeria/Rudki_wokalisci is expected to be a path relative to the image base folder specified in the administration back-end.

Wokaliści z Domu Pomocy Społecznej w Rudkach na dużej scenie

Dnia 30.11.2017 r. grupa podopiecznych Domu Pomocy Społecznej Caritas w Rudkach (gm. Szydłów) pod  nazwą "Słowiki Terapia Dance” wzięła udział w II Edycji Przeglądu Twórczości Osób Niepełnosprawnych  zorganizowanym przez PEFRON Oddział w Kielcach. Nasza uzdolniona wokalistka, pani Małgosia, oczarowała widownię swoim pięknym głosem w piosence Lady Pank „Zawsze tam gdzie Ty”. Chórek, który jej towarzyszył w składzie: pan Piotr oraz pan Darek, również  stanął na wysokości zadania i pięknie wyśpiewał refren razem z naszą Małgosią. Oklaskom nie było końca, a przecież był to debiut naszych wokalistów na dużej scenie. Dzięki tak ciepłemu przyjęciu, przekonali się, że warto było poświęcić wiele czasu na przygotowania i próby.

Jesteśmy bardzo dumni z naszych podopiecznych i życzymy im dalszych sukcesów.

{gallery}galeria/Rudki_wokalisci{/gallery}